Sanovnik krevet. Šta znači sanjati krevet

Sanovnik krevet

sanovnik krevet

Kolači Kolači u opštem slučaju nagoveštavaju sreću, radost i moguću promenu na bolje. Nadamo se da ćete na ovom sajtu moći naći odgovore na pitanja koja su vam postavili vaši snovi. Cigarete u snovima se mogu tumačiti na više načina, a u ovom slučaju možete očekivati napredak kada je posao u pitanju. Kataloški skup objašnjenja značenja različitih snova ili pojmova u snovima naziva se sanjarica ili sanovnik. Lupati kamenje je znak blagostanja i prijatnih događaja. Govorim kako ce kisa poceti i da pozurimo. Ugašen kamin je znak problema u poslu, ili mogućeg gubitka položaja.

Nächster

Šta znači sanjati krevet?

sanovnik krevet

Ukoliko u snu ležite u krevetu, to implicira da ćete žaliti za propuštenim prilikama. Ako ste i vi u kavezu sa njima, to označava moguću nesreću na putovanju. Ako bolestan sanja krastavce indikacija je brzog oporavka. Dugačka, kratka, prirodna ili veštačka , kako god da nosite vašu kosu, vaša frizura daje spoljašnjem svetu nagoveštaj o vašoj ličnosti. Sjedim za stolom i jedem kuvani krompir kad ono 2 velike crne dlake u tanjiru a ja ih sklanjam rukom. Pojavljuje se moj pokojni deda,mladoliko je izgledao a ja sva u cudu,kako a nije ziv,pozdravljamo se.

Nächster

Šta znači sanjati krevet

sanovnik krevet

Dakle - morate da objasnite šta želite da pitate. Shvatamo da su Vaši snovi jedinstveni. Sanjati belog konja je znak velikih počasti i priznanja. Kornjača je simbol plodnosti, besmrtnosti i vitalnosti. Sanjati kosu predskazuje nesreću ili bolest. Silom otvoriti kapiju simbolizuje napor koji vam je potreban da biste došli do uspeha.

Nächster

Sanovnik, sanjarica

sanovnik krevet

Pronađite njegovo tumačenje, ili to učinite na još jednostavniji način: ukucajte u pretragu željenu reč, a zatim će se na stranici pojaviti njen opis, a samim tim i interpretacija onoga što ste sanjali. Ležati u krevetu u nekoj poznatoj sobi je znak da vas očekuje poseta nekih prijatelja izdaleka. Ako sanjate kako ste u krevetu sa nekim strancem i u pitanju je osoba suprotnog pola, to znači da bi trebalo da razmotrite neke nedavne odluke. Možda se osjećate zakočeno u izražavanju svoje seksualnosti? Da nisam promenio jaknu, ne bi me uhvatili. Koža je fizička granica i označava koliko blizu dozvoljavate drugima da vam se približe. Vi ste se uključili u polje vaše duhovnosti.

Nächster

Krevet, Sanjati krevet, San o krevetu, Sanjarica

sanovnik krevet

Zatvorena kapija ukazuje na neophodnost odlučnije akcije, a takođe može da bude indikacija da vam osoba koju nameravate da posetite nije blagonaklona. Takođe može da znači da će neki vaš prijatelj biti uzrok tom veselju. Vozim se u automobilu sa poznatim licnostima, Kijom Kockar i Slobodanom Radanovic, vozi nas Kija a ja sjedim pored nje a Sloba iza, jako los put a dug, mokar, ona vozi jako brzo,idemo kao na Maldive a put nezgodan,krivine. Svi ti ljudi bili su nenormalni, gotovo nesvjesni sebe,. Dobiti krevet na poklon - rastava braka ili duge veze.

Nächster

Sanovnik

sanovnik krevet

Puno toga zavisi od vaših sopstvenih osećanja u snu. U tom slučaju morate naći načina da izađete iz kruga. Razmislite kakva je svrha te građevine. Sanjam taakodje kako mi drug pokazuje kako mogu da vidim kad se neko tusira u tus kabini iz druge osobe u jednom ogledalu, ja gledam u to ogledalo i vidim golu osobu i zapitam se nadam se da nije mene gledao dok sam se tusirala. Takođe može da ukazuje na vašu naglašenu emocionalnost, osećanja neadekvatnosti i probleme sa kontrolom.

Nächster

Sanjati Krevet, San o Krevetu, Krevet

sanovnik krevet

Ali, šta to znači ako sanjamo krevet? Stizem kod frizerke, pere mi kosu, fenira i uvija,jako lijep osjecaj, placam joj i kazem sad ce da mi kazu kuci opet si bila jer inace volim da se sredjujem i tu se obije smijemo. Ako su snovi površno opisani, tumačenje će takodje biti površno. Kod muškaraca, ovo takođe može biti pozitivan predznak, pod uslovom da je kozmetika predviđena za muškarce. Ako je prevelika to znači da neke stvari teško možete da sažvaćete. Bila sam jako razočarana i ljuta na prodavca što mi ih nije sačuvao. Kupanje u reci ili u moru ukazuje na ojačanje zdravlja, sreće u ljubavi i napredka u svakom pogledu.

Nächster

Šta znači sanjati krevet?

sanovnik krevet

Profesorka me je poslala da odem do prodavnice da kupim nesto i ja odlazim. Sanjati spavaću sobu generalno znači da imate neke neispunjene želje i da je u toku neki važan projekat za vas. Klupa Videti ili sedeti na klupi, označava vašu tendenciju da odlažete stvari za kasnije. Ako čitate knjigu poštuju vas u društvu i vašoj okolini. Ne zaboravite da su snovi ti koji sjedinjuju telo, misli i duh. Ako voda ispunjava rupu koju kopate, to je predznak da vam uprkos vašim velikim naporima stvari neće biti baš po volji. Prema vrsti materijala od koga je izradjena konstrukcija kreveti mogu biti: drveni, metalni i drveno-metalni.

Nächster