Salto nøglebrik. Nøglebrikker & Nøglekort til adgangskontrol → Få eget logo på

Adgangskontrol

salto nøglebrik

MobileKey MobileKey fra SimonsVoss er en nytænkende løsning på et kendt problem. Ikke alene kan du tage sager i egen hånd, hvis du ønsker at gøre det, men du kan også holde styr på både dør- og nøgleaktivitet. Med ganske få midler kan der opnås en både effektiv og pålidelig nøglehåndtering, som alle har gavn af. Det kræver til gengæld at alle døre strømforsynes og at der skal kables med alle låsene. Faste brugere skal have valideret deres nøgler ofte, for eksempel en gang i døgnet.

Nächster

SALTO Systems

salto nøglebrik

Vi er en virksomhed, der bygger på sikkerhed, troværdighed, kvalitetsbevidsthed og levering til tiden. Depending on your needs, you can choose a single or double base to fit a wall reader and a keypad. En væglæser er en smart løsning til adgangskontrol, som kan opsættes stort set alle steder, og som ofte bruges på steder, hvor en mere traditionel elektronisk offline lås ikke kan opsættes. Disse kan aktiveres via en smartphone app, så en kontrolcentral kan vente med at aktivere en nøgle, indtil brugeren meddeler, at vedkommende står foran låsen og har behov for adgang. Med en indbygget sikker chip kan en oplåsning foretages ved at præsentere brikken for læseren på låseenheden.

Nächster

SALTO låsesystem, elektronisk, fleksibelt og funktionelt

salto nøglebrik

Vi servicerer nemlig også de fleste typer anlæg. It reads encrypted data from the carriers and then communicates it to the door controllers. Opgrader til MiFare Desfire Hvis du vil have en nøglebrik af højere sikkerhed, bør du vælge 'Mifare Desfire' frem for 'Mifare Classic'. Dermed opnås der fuld online funktionalitet som f. Online systemer er en kablet, elektronisk løsning. Virtual Net er en ekstra mulighed, når man har online-læsere.

Nächster

Salto Brikker & Adgangskort

salto nøglebrik

Den er også perfekt til moderne design på en lang række markeder og forhold og fås i både sorte og hvide udgaver og med en lang række dørgrebsformer og -overflader. En lang række modeller er tilgængelige, hvor version, design og overfladebehandling gør dem anvendelig i de fleste situationer. Der tilbydes også en lang række modeller, f. Kammen fungerer som en låsebolt og er direkte aktiveret, når adgangsmediet bliver præsenteret af brugeren og han drejer cylinderen. Den nye serie af langskilte har samme brandsikringsvurdering som døren, da det ikke er nødvendigt at bore i døren. Låsene er automatiske låse, der skyder riglen ud, når døren lukkes, hvilket forbedrer sikkerheden yderligere.

Nächster

SALTO Systems Installatør → Låse, Låsesystem & Adgangskontrol

salto nøglebrik

Det er dermed ideelt til for eksempel udlejning af ferieboliger og lignende. En skræddersyet løsning Der er mange forskellige faktorer der spiller ind i, hvilken type adgangskontrol er den helt rigtige til dig. Produkter Der findes efterhånden en længere række produkter i kategorien elektronisk adgangskontrol. Her skal du selv agere kabel mellem computer og kortlæsere. Armbånd med i-Button - Enkelt og brugervenligt på grund af i-Buttons smarte design og den elektroniske adgangslæser.

Nächster

Salto Brikker & Adgangskort

salto nøglebrik

De fleste virksomhedder har i dag et låsesystem baseret på nøgler. På større installationer kan det være en utroligt tidskrævende proces. . Moderne nøglebrikker er en yderst effektiv løsning til erhvervsbygninger, såvel som større private lejlighedsbygninger, der ønsker at levere nem adgang for ansatte eller beboere samt holde uvedkommende ude. Med fleksibel arkitektur, der kan arbejde sammen med både alarmer og tv-overvågning, er det et meget alsidigt system. Kender vedkommende ikke pinkoden, vil han ikke kunne opnå adgang til bygningen.

Nächster