Lindesnes legesenter. Timebestilling

Lindesnes

Lindesnes legesenter

Utenom våre åpningstider må du ta kontakt med på telefon 116117 Ved livstruende tilstander ring 113. Du når oss på telefon 37012800 dersom du ønsker det. Her vil du finne endel informasjon om legekontoret og annen nyttig informasjon Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Maxis Legesenter Arendal Maxis Legesenter ligger i Vesterveien 44, Arendal. Han kaller meg inn til gjevnelige konsultasjoner og det er jeg fornøyd med. Helene har vokst opp i Arendal og beskriver seg selv som Tromøygeit. Vi er 3 fastleger ved senteret.

Nächster

Lindesnes

Lindesnes legesenter

De som trenger legetime får det. Dersom det er ting du lurer på, noter gjerne spørsmålene og ta dem med til kontrollene. En morgenurinprøve sendes til sjekk på bakterier. Meget dårlig til å lytte og å følge opp. Igangsetting av fødsel er ved 11 dager over termin.

Nächster

Velkommen til svangerskapskontroll hos jordmor og lege

Lindesnes legesenter

Hvis hensyn og følg råd fra myndighetene slik at vi kan hjelpe flest mulig pasienter. Vis mer Petter Emil Wikøren arkiv Tillitsvalgt fastlege i Lindesnes kommune, Torgeir Hagestad, tror ikke koronasmitte er utbredt blant innbyggerne i kommunen. Jeg føler at jeg blir godt ivaretatt og at han finne gode løsninger der jeg trenger hjelp. Vi ber om at pasientkontakt fortrinnsvis skjer på nett og telefon. Vi håper at du vil trives og oppleve det positivt og trygt å gå til svangerskapskontroll i Lindesnes kommune. Er alltid seint ute, min tid som pasient er ikke så viktig. Når helsestasjonen mottar fødselsmelding fra sykehuset, eller du selv gir beskjed til jordmor om at du har født, så opprettes kontakt for å avtale hjemmebesøk og vektkontroll og videre kontroller av barnet.

Nächster

Velkommen til svangerskapskontroll hos jordmor og lege

Lindesnes legesenter

Blodtrykk og urin sjekkes hver gang. Helene liker dans, trening og alt som er gøy! Hun flyttet hjem fra Polen i 2018 og har siden hatt turnustjenste ved Sørlandet sykehus, Arendal og Kystveien Legesenter. Vanlige kontroller ber vi om at utsettes inntil videre. Kontrollene er frivillige og gratis. Tjenesten skal ikke brukes til øyeblikkelig hjelp og akuttsituasjoner.

Nächster

Maxis legesenter

Lindesnes legesenter

På dagtid: Fastlege eller jordmor Legevakten kan kontaktes: Tlf. Fornøyd da han lytter til hva jeg forteller. Du betaler til legen som for vanlig konsultasjon inkludert girogebyr. Manglende oppfølging Lege: Skrevet 3. Alle førstegangsfødende gis tilbud om fødselforberedende kurs som jordmor holder på helsestasjonen. Etter uke 12 blir det tatt blodprøver hos legen.

Nächster

Maxis legesenter

Lindesnes legesenter

I tillegg har psykiater Tatiana Olsen kontor hos oss. Tjenesten gjelder fortrinnsvis oppfølging av tidligere samtaler med legen og bare når det ikke kreves fysisk oppmøte. Hun har studerte medisin på Pomeranian Medical University i Szczecin. Ved overtid 7 dager etter ultralydtermin får man time på svangerskapspoliklinikken. Du velger selv om du vil gå til jordmor, fastlege eller en kombinasjon.

Nächster

Lindesnes

Lindesnes legesenter

Han tror ikke det dreier seg om utbredt smitte blant innbyggerne i kommunen. E-konsultasjon er en legetime som gjennomføres via nettet. . Fastlege i Marnardal, Torgeir Hagestad, er en av tre tillitsvalgte fastleger i Lindesnes kommune. Fedre og søsken er selvfølgelig velkommen til å være med. Tror pengene er viktig her , ikke pasient.

Nächster