Femina zajecar. Zaječar

GINEKOLOGY FEMINA, Gynecological offices Pozega, Gynecological offices , Serbia team.allblacks.com

Femina zajecar

Ginekologija Bel Medic bolničko lečenje i postoperativnu hospitalizaciju u luksuznim apartmanima, stomatološke usluge, sistematske preglede, usluge laboratorije, kućne posete od 0 do 24, kao i mnoge druge medicinske usluge. Za više informacija o celoj paleti usluga kliknite na sledeći link. Ova sekcija sadrži veći broj naučnih publikacija i knjiga koje se mogu preuzeti u pdf formatu. Ginekološka ordinacija Hrnjak Eremic dr Nada nalazi se na mirnoj lokaciji u Zrenjaninu. Tako je bilo i ove godine, kada su održani. Otkrivanje svih uzroka ponavljujućih spontanih pobačaja 14. Ginekološka ordinacija Millenium Medic je u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara.

Nächster

Femina ginekološka ordinacija Zaječar

Femina zajecar

Prevencija i lečenje problema prelaznog doba, menopauze i odmaklog klimanterijuma 18. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca. Svojim pacijentima ostavlja mogućnost ličnog izbora lekara sa kojim će sarađivati i na taj način je svakome omogućeno ostvarivanje punog poverenja na relaciji pacijent-lekar koji je veoma bitan za uspešno lečenje. Trudnoća Na ovom delu sajta ćete pronaći stranice koje se odnose na dijagnostičke procedure koje se primenjuju u trudnoći i teme vezane za patologijutrudnoće. Za više informacija kliknite na sledeći link. Sve to u nameni u prevenciji i očuvanju zdravlja žena. Pored predstavljanja samih ginekoloških ordinacija na našoj stranici, možete naći i skup ginekoloških usluga i ginekoloških promotivnih paketa i akcija koje nude same ginekološke ordinacije i ginekološke klinike.

Nächster

GINEKOLOGY FEMINA, Gynecological offices Pozega, Gynecological offices , Serbia team.allblacks.com

Femina zajecar

Stranica Ginekološke ordinacije pruža dosta informacija o velikom broju ginekoloških ordinacija i ginekoloških klinika u Zaječaru, sve to na jednom mestu. Lečenje hormonalnih poremećaja, policističnih sindroma jajnika i dlakavosti kao i njihova prevencija Veliko znanje, iskustvo, profesionalnost i etičnost Uverite se. Imunologija tumora i reprodukcije Ovaj deo sajta je posvećen tumorskoj i reproduktivnoj imunologiji kao i mogućom vezom između ove dve grane imunologije. Bezbolno uklanjanje polipa, bezbolne eksplorativne dijagnostičke, preoperativne, terapijske kiretaže i biopsije. Ukoliko vodite ginekološku kliniku ili ordinaciju i želite da se nađete na našem sajtu kontaktirajte nas i mi ćemo Vas uvrstiti u našu ponudu ginekoloških ordinacija Srbije.

Nächster

DEVANA MEDICA POLIKLINIKA

Femina zajecar

Vodjenje normalnih trudnoća, praćenje i lečenje rizičnih i poremećenih pregledi, ultrazvuk, doppler i dr 10. Dijagnostika retkih i specifičnih uzroka steriliteta 16. Adresa: Zdravstveni centar Zaječar, Rasadnička b. Stručno prijatno osoblje će Vam pomoći da prebrodite sve probleme kao i da se na vreme zaštitite. Ginekološka ordinacija Beloševac je privatna lekarska ordinacija sa desetogodišnjom tradicijom.

Nächster

Ginekološka ordinacija

Femina zajecar

. Za svoje pacijentkinje ginekološka ordinacija može planski i bez naknade obavljati i poradjaje u gradskom porodilištu. Ul Kosančićev venac br 16,19000 Zaječar. Takođe, ovde možete naći i ginekološke usluge koje pružaju ginekološke ordinacije, cene ginekoloških tretmana, promotivne pakete i razne popuste na ginekološke preglede koje nude. Pored ginekoloških pregleda, bavimo se i akušerstvom odnosno praćenjem trudnoće od začeća do porođaja. Jovana Skerlića 25 u neposrednoj blizini Doma zdravlja , te molimo članove da sve zahteve i ostale dopise šalju na adresu novog sedišta.

Nächster

Zaječar

Femina zajecar

Autor je testa u pisanoj formi. Ginekološki i ultrazvučni pregled dece svih uzrasta. U ordinaciji možete uraditi: ginekološke i akušerske preglede, kao i sve ultrazvučne preglede: trbuha, male karlice, urološki ultrazvuk bubrezi, m. Izdvajamo stranicu o pregeldu, i prenatalnoj genetskoj dijagnostici, problemima vezanim za bračnu neplodnost, spontanih pobačaja, kao i teme vezane za vantelesnu oplodnju, histeroskopsku dijagnostiku, određivanje tajminga ovulacije, infekcije toksoplazmom u trudnoći, mehanizmima oplođenja, nidacije i placentacije, mehanizmima prevremenog porođaja i spontanih pobačaja…. U okviru ordinacije imamo salu za obavljanje malih intervencija u ginekologiji, sa savremenom opremom i uz sve potrebne dozvole. Služba za zdravstvenu zaštitu žena. Dijagnostika svih oboljenja dojki 2.

Nächster

Zaječar

Femina zajecar

Ginekološka ordinacija Dr Garčević je počela sa radom 2000. Bavimo se trudnoćom, premalignim i malignim oboljenjima genitalija i bolesti dojke, kontracepcijom, sterilitetom, menopauzom i ginekološkim intervencijama. Ginekološke ordinacije namenjena je damama kako bi što jednostavnije pronašle najadekvatniju ginekološku ordinaciju u Zaječaru. Bezbolni prekid neželjene ili poremećene trudnoće. Ginekološka ordinacija Mladenović je privatna zdravstvena ustanova osnovana 2001.

Nächster

DEVANA MEDICA POLIKLINIKA

Femina zajecar

Ordinacija teži stalnom unapređenju, kako najsavremenijom medicinskom opremom, tako i stručnim usavršavanjem i profesionalnim odnosom sa pacijentima. Danas ordinacija radi u 200m2 moderno opremljenog prostora sa savremenom opremom za pruţanje medicinskih usluga iz oblasti ginekologije i akušerstva kao i pregleda dojke. Poliklinika dr Dinčić nalazi se u Sremskoj Mitrovici. Pored interne medicine, ultrazvučne dijagnostike i pedijatrije bavi se i ginekologijom. Preventivni pregledi za otkrivanje svih promena na grliću i telu materice koje predhode ili predskazuju nastanak karcinoma raka genitalija kao što su papanikolau test, kolposkopija, biopsija, loop ekscizija i dr.

Nächster